Starter
Vlees
Vis
Vegetarisch
Voorgerechten
Onze voorgerechten zijn zeker de moeite waard om u de Indiase keuken als eerst te laten proeven.De Thalies
Traditionele manier van Indiaas eten, een unieke kans om de veelzijdige smaken uit het noorden en zuiden van India te beleven. Deze Indiase invulling van de rijsttafel bestaat uit zeven speciaal voor u samengestelde gerechten, welke op een bijzondere wijze worden gepresenteerd.
Curries
De Indiase curries worden op smaak gebracht door een mengsel van specerijen, dit mengsel heet een masala. De curries kennen een grote variatie van zoet, mild, medium tot heet. Iedere curry kan naar keuze bereid worden met vlees, vis of vegetarische ingrediënten. De curry gerechten worden geserveerd met basmati rijst.
1) Maak eerst een
keuze uit vlees, vis of vegetarisch:
Vlees
Kip
€ 16,75
Lam
€ 17,75
Vis
Grote garnalen
€ 21,00
Zalm € 19,00
Vegetarisch
Gemengde groenten
€ 16,00
2) Maak
vervolgens een keuze uit de onderstaande curries:
TIKKA MASSALA
Zeer beroemd zoet gerecht, bereid
met een speciale masala saus. De masala saus wordt
bereid uit zorgvuldig geselecteerde verse ingrediënten
zoals verse koriander, tandoori-pasta en gebakken garam
massala
MARCO POLO
Een combinatie van de tandoori
kleioven en een zoete curry. Het aroma dankt dit gerecht
aan cardamom, kaneel, gemalen vruchten, noten en garam
massala, een beroemd kruidenmengsel
KORMA
Een romige curry bereid met kokos, cashewnoten en amandelen.
BUTTER CURRY
Een romige Indiase curry met komijn, fenegriekbladeren, tomaten, roomboter en cashewnoten.
TAWA
Een mild gerecht, een gebonden curry met gebakken ui , gember, knoflook en verse komijn
KARAI
Mild gerecht met tomaat, paprika en verse kruiden, geserveerd in een speciaal braadpannetje
METHI CURRY
Een mild gerecht bereid met fenegriek bladeren, garam masala, tomaat en ui
RAZALA
Een romige medium curry, gekookt met gemalen cardemom, knolfkook en gember mix, fijn gesneden ui, met room en noten
ROGAN JOSH
Medium heet gerecht bereid met
gebakken knoflook en heerlijke verse tomaten
TIKKA PATIA
Een combinatie van de tandoori
kleioven en een
medium pittige curry, zoet, zuur van smaak met
kokos en citroensap
BALTI
Een lekker gerecht, medium spicy,
bereid in een bijzondere balti kruidenpasta, met
ui, paprika, groene peper en verse koriander
JALFREZI
Heerlijk curry gerecht, medium
tot heet, met groene peper, tomaten, ui en paprika
MADRAS
Een gerecht bereid met een
pittige currysaus, verse citroen en koriander
VINDALOO
Een gerecht bereid met een zeer
hete currysaus, aardappelen, koriander en verse chili
Hoofdgerechten
Van zacht en romig tot blaartrekkend heet Indiase currie's of heerlijke Tandoori gerechten. Onze medewerkers adviseren u graag bij het maken van uw keuze.Gerechten uit de Tandoori Oven
Uit de traditionele tandoori kleioven deze stoken wij nog ouderwets op houtskool. Voordat het vlees of de vis in de tandoori kleioven is geroosterd heeft een marinade haar speciale aroma aan het vlees of de vis meegegeven door verse kruiden. De gerechten worden geserveerd met basmati rijst, groente curry en saus
Hoofdgerechten
Van zacht en romig tot blaartrekkend heet Indiase currie's of heerlijke Tandoori gerechten. Onze medewerkers adviseren u graag bij het maken van uw keuze.Biryanies
Biryani is een smakelijk gerecht van basmati saffraanrijst, rozijnen, amandelen,verse kruiden en koriander gecombineerd met vlees, vis, groenten of Indiase kaas. De Biryani gerechten worden geserveerd met een groentecurry. De Biryani is een traditioneel en populair gerecht in heel India.
Hoofdgerechten
Van zacht en romig tot blaartrekkend heet Indiase currie's of heerlijke Tandoori gerechten. Onze medewerkers adviseren u graag bij het maken van uw keuze.Bijgerechten
Voor de Indiase keuken spelen bijgerechten een bijzondere rol, voor uitgebreid eten zijn er verschillende groenten of brood die goed bij de gerechten smaken.
Verrassing van de Chef
Elke maand stelt onze Chef een speciaal 3 gangen menu voor u samen. De gerechten in dit menu staan niet op de kaart. Met de verrassing van de Chef beleefd u een cullinaire reis door de Indiase keuken.
Vegetarische specialiteiten
De Indiase Keuken bied voor vegetariers en veganisten een ruime keuze. Al onze curries kennen een vegetarische variant. Daarnaast bieden wij ook de onderstaande vegetarische mogelijkheden. Een selectie uit een aantal bijzondere vegetarische gerechten. Bijna al onze gerechten kunnen ook op een veganistische wijze bereid worden.
Hoofdgerechten
Van zacht en romig tot blaartrekkend heet Indiase currie's of heerlijke Tandoori gerechten. Onze medewerkers adviseren u graag bij het maken van uw keuze.Our Chef's recommondation
Suggesties van de Chef. Een culinaire reis door heel India.
Hoofdgerechten
Van zacht en romig tot blaartrekkend heet Indiase currie's of heerlijke Tandoori gerechten. Onze medewerkers adviseren u graag bij het maken van uw keuze.Bijgerechten
Voor de Indiase keuken spelen bijgerechten een bijzondere rol; voor uitgebreid eten, zijn er verschillende groenten of brood die goed bij de gerechten smaken